• Ike

    Ike-de-Jong-5218592-105367-Edit-Use for WebIke is één van de drie voorzangers die in de zondagse dienst de gemeentezang ondersteunen. Ze vindt het een bijzondere ervaring in een eeuwenoude traditie te staan. Vanaf haar vierde jaar zingt ze in koren. Voor haar Nijmeegse tijd zong ze in het koor voor nieuwe nederlandse religieuze muziek van Antoine Oomen. Nu zingt ze al weer 18 jaar bij Capella Cumerana.

  • Martin

    MartinMartin is naast de voorzitter van het OCP, tevens één van de voorzangers. Als zoon van een organist is het kerkenwerk met de paplepel in gegoten. Als dat werk dan tevens je passie is, kost dat geen energie, maar levert dat energie op. Martin zingt bij het Bachkoor Nijmegen en zingt zo nu en dan als solist bij concerten.

  • Michiel

    michielOok Michiel is als voorzanger in het OCP actief. Daarnaast is hij lid van de Capella Cumerana. Zingen in de Stevenskerk is en blijft een mooie bezigheid. Samen met anderen muziek maken in deze religieuze en spirituele ruimte, resonans van luisteraars en van de Stevenskerk zelf leveren wederom veel innerlijke weerklank op.