Zangers (m/v) gevraagd voor evensong

14 mei, 19.00 uur: evensong in de Stevenskerk

In de evensong stap je drie kwartier uit de drukte van je agenda en de stad, bij muziek, stilte/gebed en het licht van een kaars… De Stevenskerk is daarvoor in Nijmegen al eeuwenlang de ruimte bij uitstek: je kunt er gewoon binnenlopen, even zitten, luisteren, met iemand praten of misschien juist eindelijk even stil zijn. Hoe kerkelijk je bent of gelovig je jezelf vindt, maakt daarbij geen verschil: je bent van harte welkom.

 

Voor de evensong wordt een koor samengesteld, zing jij mee?

Het concept is uniek:

  • om 15:30 uur krijg je de muziek en gaan we gelijk aan de slag;
  • na de repetitie is er de tijd om met elkaar wat te eten, om 19.00 uur begint de evensong;
  • het repertoire is elke keer een verrassing, maar bevat altijd een groter stuk voor koor, van oude muziek of Bach tot speciaal voor evensongs geschreven engelse kerkmuziek.

Het koor staat onder leiding van de cantor van de Stevenskerk, Maarten van der Bijl. Hij werkt al jaren met deze spannende formule. Iets voor jou?

Deelname aan de evensong is gratis. Je betaalt wel je eigen eten (of brengt dit mee). Voor bezoekers is er bij de uitgang een collecte. Opgeven kan hieronder. Via dit formulier kun je ook al je vragen stellen. Het kan zijn dat er om de balans in het koor te bewaren niet voor iedereen plaats is, dan geldt: ‘wie het eerst komt’…

Reageren

Naam

E-mail

Stemsoort

Bericht